Се венчале, па дознале дека се брат и сестра!

Loading...

Сурова вистина и шокантна судбина го потресе младиот брачен пар од Кина.Имено, пред 20 години таткото на младоженецот имал афера со мајката на невестата. Суровата вистина  дека се брат и сестра по татко, им ја признал таткото на младоженецот, неколку месеци по нивната венчавка. Младиот брачен пар се познавале уште како деца и живееле на иста улица, но вистината дека се брат и сестра ја знаел само таткото Бао, бидејќи мајката на невестата починала кога таа била дете. Доказ дека тие се во крвно сродство е ДНК тестот.Имено, пред 20 години таткото на младоженецот имал афера со мајката на невестата. Суровата вистина  дека се брат и сестра по татко, им ја приз

loading...
Loading...