Се вработи Стефани од Големиот Брат: Не, не е шега, навистина ТАМУ работи!

Сплитската вампирка и поранешна натпреварувачка во минатогодишната сезона на Големот Брат се вработила на Ластово во текот на сезоната.Малдата Стефани Баниќ ја поминме по  сексот со Ервин, живописниот речник и  рокерскиот стил, но се чини  дека реалите  деновите се далеку зад неа. Убавата девојка отпатувала на ластово со своето момче Франо, а двајцата се вработиле во продавница.
Како  што  вели нејзината мајка Катја, Стефани таму  работи на благајна, сече салама и кашкавал.

Неодамна добила и повик да учествува во  Парови каде учествувале и  ББГоран, Ѓорѓе, Ава Карабатиќ и многу другиМалдата Стефани Баниќ ја поминме по  сексот со Ервин, живописниот речник и  рокерскиот стил, но се чини  дека реалите  деновите

Пронајдете не на следниве мрежи: