СЕ ЗА ЉУБОВ: Крадел од работа за да може да и ги плати силиконите на девојката

Loading...

Работник на ланецот сендвичари „Subway“, украл неколку илјади фунти за да ги задоволи потребите на својата размазена девојка.Скот Остин прв пат „позајмил“  пари од своето работно место кога му недостигале пари да си ја плати струјата, а неговата мајка не била дома.
Но, потоа, за тоа дознала неговата девојка која веднаш почнала со барања, момчето да земе уште пари.
Остин украл 4.000 фунти за една година пред шефот да забележи дека нешто не е во ред и го фатил како краде на сигурносните камери.
Кога му кажале дека е фатен на дело како краде, Скот и се предал на полицијата и не ја видел својата поранешна девојка уште од кога му се заканила да не го спомнуа никому нејзиното име.
„Звучи како вистинска лошотија. Тој не видел ни денар од тие пари, бидејќи се и дал на неа“ – вели неговиот адвокат.
Изгледа дека девојката на Остин толку многу сакала да ги зголеми градите, што не внмавала воопшто на уцените и малтретирањето кое му го равела на овој човек.Скот Остин прв пат „позајмил“  пари од своето работно место кога му недостигале пари да си ја плати струјата, а неговата мајка не

loading...
Loading...