СЕ ЗАКАНУВА ТЕМПЕРАТУРЕН ШОК НА ЦЕЛИОТ БАЛКАН: Можно е силно невреме!

На целиот Балкан во идните неколку дена му се заканува ГОЛЕМ ТЕМПЕРАТУРЕН ШОК!Се очекува силна промена на времето која веќе од денес ќе донесе локални дождови и грмотевици на копното на Балканот а поради тоа е можно и силно невреме.
Во вторник и среда насекаде на Балканот  ќе има дождови и грмотевици а можна е и олуја со силен ветар и град.
Летни температури се очекуваат во Грција и Турција.
Од денес на Балканот ќе биде поладно за 10 до 15 степени а на истокот ќе биде доста топло. Се очекува силна промена на времето која веќе од денес ќе донесе локални дождови и грмотевици на копното на Балканот а поради тоа е можно и силно н

Пронајдете не на следниве мрежи: