Себичните мажи се најлоши во љубовна врска

Loading...

Дали досега сте имале партнер кој мисли само за себе? – веројатно таквото искуство не ви било едно од омилените!Дали досега сте имале партнер кој мисли само за себе? – веројатно таквото искуство не ви било едно од омилените!
Себичните мажи се најлошите мажи за врска, а ако не сте сигурни дали вашето момче е еден од нив, овие знаци ќе ви откријат дека нему му е грижа само за самиот себе.
Не слуша
Најчесто не го интересира тоа што вие имате да му го кажете, а тоа ќе ви го покаже така  што постојано ќе ве прекинува кога ќе започнете да зборувате.
Зборува само за себе
Повеќе на ТЗМ.МКДали досега сте имале партнер кој мисли само за себе? – веројатно таквото искуство не ви било едно од омилените!

loading...
Loading...