Седум вежби со кое ќе го намалите апетитот

Loading...

Најголем проблем на кој наидуваме во текот на обидот за намалување на телесната тежина е проблемот со намалување на порциите. Воведете промени во односот спрема храната, а организмот ќе ви возврати со постигнување на идеална линија.
Често јадеме само затоа што гледаме храна, а не затоа што сме гладни. Така и седнуваме на маса од навика, а затоа што на организмот му е потребна храна. Една од тајните на добриот изглед лежи во тоа самите да знаете кога е доста. Кога чувствувате дека сте сити значи дека веќе сте изеле премногу. Чувството кога ќе станете од маса мора да биде организам исполнет со енергија, а не чувство на полн стомак и замор. Вежбајте и со време ќе научите како да ги распознавате тие две работи.
Дзонајте повеќе на линкотНајголем проблем на кој наидуваме во текот на обидот за намалување на телесната тежина е проблемот со намалување на по

loading...
Loading...