Шек си е Шек: Кошаркарската легенда гради бесплатна болница за деца!!!

Познатиот американски кошаркар, Шекил О’ Нил во јавноста изјави дека во план му е да изгради болница каде децата би се лекувале бесплатно, изјава што наиде на огромно задоволство кај сите.
„Не требаше да откривам, но сакам да отворам болница за деца. Разговарав со претставниците од власта и се надевам дека идејата ќе заживее. Мојата визија е децата, чии родители немаат пари, да можат да дојдат на едно место каде ќе имаат потполно бесплатно лекување“ изјави Шекил.
Според информациите кои ги пренесуваат медиумите, се вели дека болницата би била сместена во Батон Раж, во Лузијана, каде познатиот кошаркар студирал на Универзитетот.Познатиот американски кошаркар, Шекил О’ Нил во јавноста изјави дека во план му е да изгради болница каде децата

Пронајдете не на следниве мрежи: