Сека Алексиќ објави емотивен статус на фејсбук!

Loading...

Пејачката Сека Алексиќ, пред точно една година, на денешен ден на свет го донесе својот син Јавов.Тој денеска ќе аполни една година, а популарната пејачка на свокот профил објави емотивна порака по тој повод:
„Господе, колку си голем и прекрасен! Обожаван таков, каков што си, совршен! Ти благодарам за мојот си, мојата најголема љубов„ Благодарам за мојот ангел„ Тебе ти ја должам секоја пофалба, што дишам и што чувствувам„ Тебе ти должам благодарност за ова чувство за љубов, кое се вика Јаков„ Рати сине ој, расти најголема радост на мама и тато!„ напишала Сека.
Секој кој е упатен за нејзиниот живот и борба за потомство, јасно му е каква среќа е Јаков за Сека. Познатата пејачка и понатаму со своите ставови ги подржува оние кои се борат да добијат дете, тврдејќи дека никогаш не треба да се откажат од верата во Бог и вербата во подобро утре и среќно семејство какво што и таа самата денес има.
Тој денеска ќе аполни една година, а популарната пејачка на свокот профил објави емотивна порака по тој повод:
„Господе, колку си гол

loading...