Сека Алексиќ се онесвестила во теретана?

Loading...

Изгледа фолк ѕвездата Сека Алексиќ претерала со вежбањето. Сакајќи да ја постигне совршената линија успеала да се онесвести.Во моментот кога и се случило тоа таа ги тренирала нозете и штом ја симнала главата од справата почуствувала вртоглавица. Немало време да повика помош и веднаш паднала на земјата. Набргу дотрчале вработените во теретаната, а дошол и нејзиниот сопуг Вељко. Сека за брзо време се освестила. Вељко веднаш ја однел во приватна клиника во близината на теретаната, каде што докторите потврдиле дека е добро што не ја удрила главата зошто инаку би имала фатални последици. По три часа ја напуштила болницата и отишла дома- ова го изјавил еден очевидец.
 Во моментот кога и се случило тоа таа ги тренирала нозете и штом ја симнала главата од справата почуствувала вртоглавица. Немало време да повика по

loading...
Loading...