Сека Алексиќ си го смени личниот опис!

Драстична промена…Таа не се плаши од промени…Но, сега сите ги изненади.  
Познато ни е дека ужива во промените. Сега реши на својата кратка коса да и надогради шишки, кои ги зави во локни, а новата фризура неодамна и ја претстави на јавноста.
Погледнете како изгледа.
 

Таа не се плаши од промени…Но, сега сите ги изненади.  
Познато ни е дека ужива во промените. Сега реши на својата кратка коса да и

Пронајдете не на следниве мрежи: