Шекеринска благодарна на Албанците

Додека водителот вели дека тоа го направил поради гест кон Шекеринска и целото интервју го водеше на македонски јазик, таа се заблагодари што и се дало шансата да зборува на мајчиниот јазик.На прашањето кога таа ќе започне да учи албански јазик таа со жалење изјави дека таа не успела да го научи јазикот, но веќе ги имала научено политичките термини и имала неколку обиди за учењето на јазикот во минатото.
 На прашањето кога таа ќе започне да учи албански јазик таа со жалење изјави дека таа не успела да го научи јазикот, но веќе ги имала научено полити

Пронајдете не на следниве мрежи: