Шекеринска за починатиот: Нека си седи, не мора да станува! ВИДЕО

БРУКА!Денес, на официјалната страница на безидејната македонска опозиција, беше објавено соопштение и видео, во кое се вели:
„Заменик претседателката Шекеринска, заедно со тимовите од волонтери и активисти на СДСМ, помага на жителите од населените места погодени од поплавите.“
Ај што не помагаат, туку се шетаат како „визитарки“ од куќа на куќа, ај што одат кај однапред договорени луѓе, ај што една од настраданите убаво им кажа дека „се си имаат и не им треба ништо од нив…
…Рада, овој пат без Прада, наиде на уплакана жена, која жалеќи се за тоа што и се случило, почна да го оплакува и изговара името на својот починат сопруг: „…Чичко ти Столе да стане, да види..“!
На што, Шеќеринска утешително и рече: „Немојте да станувате! …Нека седи“
Не, не…Не им е добро! Еве и видео-доказ, по не знаеме веќе кој пат.
Денес, на официјалната страница на безидејната македонска опозиција, беше објавено соопштение и видео, во кое се вели:
„Заменик претс

Пронајдете не на следниве мрежи: