Секое машко бебе во Боливија добива име – НЕЈМАР!

Од десет новородени бебиња во Боливија, просечно две добиваат име Нејмар, по името на бразилската фудбалска ѕвезда, фудбалерот на Барселона, Нејмар.
„Веруваме дека за 17 години поголемиот дел од децата би се викале Нејмар. Тоа е во моментов во тренд, името е дефинитивно премногу популарно, нема никакви дилеми“ изјави локалниот матичар Ремиџио Кондори кој потенцира дека во просек две од десет новородени бебиња обично добиваат име по фудбалерот на Барселона – Нејмар.Од десет новородени бебиња во Боливија, просечно две добиваат име Нејмар, по името на бразилската фудбалска ѕвезда, фу

Пронајдете не на следниве мрежи: