Секогаш носела ДОЛГИ РАКАВИ: Кога за прв пат ѝ ги виделе рацете на матурската прослава, сите ЗАНЕМЕЛЕ!

Пред две години, Кајли Брукбанк била во својот дом. Тинејџерката не насетила дека во куќата тече плин и  запалила  свеќа. Во  експлозијата се здобила со тешки изгореници и  едвај преживеала.
На повеќе од 45 проценти на телото имала изгореници. Минала дури 38 дена  во болница каде докторите направле неколку хируршки  зафати. Но, на рацете, нозете и  грбот останале белези.
Иако на почетокот било тешко, но Кајли  одлучила да не ги крие  бидејќи нејзините белези се одраз на нејзината храброст, сила и убавина.
 Кога Кајли за својата матура облекла фустан без ракави предизвикала восхит кај семејството, но и кај своите колеги. Знаејќи низ што минала, био  разбрале доколку  не се појавела на тој важен настан, но  стигнала со  високо крената глава. Дури и  била прогласена за кралица на вечерта.
„Мислев дека никогаш повеќе нема да облечам фустан и дека ќе ми биде непријатно во  сопственото  тело, но се чувствувам добро  во  сопствената кожа“, изјавила Кајли.

Нејзиното  момче и  партнер на матурата, Дилан, минал заедно со нејзе  во тешките моменти. Со гордост  ја придружувал на забавата
„Таа дефинитивно е најубавата девојка овде. Таа е една од најубавите девојки која сум ја видела неокогаш“, рекол Дилан.
 Во  експлозијата се здобила со тешки изгореници и  едвај преживеала.
На повеќе од 45 проценти на телото имала изгореници. М

Пронајдете не на следниве мрежи: