Секој ден по 10 минути! Со помош на овие вежби ќе изгледате НЕВЕРОЈАТНО!

Loading...

Едноставни вежби, кои секој може да ги изведе. Најдобро е да се прават наутро, пред сите други активности. Со нив ќе ја подобрите циркулацијата и ќе добиете неверојатна енергија!Има само пет вежби. Потребно е да една по една ја повторувате три пати, седум дена. Подоцна, можете да го зголемите бројот на повторување.
Едноставни се, а од приложеното видео, детално е опишано како можете да ги изведете .
Се верува дека овие вежби го исполнуваат организмот со освежувачка и енергија која подмладува.
Погледнете:Има само пет вежби. Потребно е да една по една ја повторувате три пати, седум дена. Подоцна, можете да го зголемите бројот на повторување.

loading...
Loading...