Секој пат кога одите во тоалет, сторете ги овие три работи: И килограмите сами ќе се топат!

Loading...

Обично  велат  дека нема лесен начин да се ослободите од вишокот килограми, но овој трик  навистина пали.Пред  да одмавнете  со  глава во  неверување, размислете за овие факти- просечна жена  оди  во тоалет  6  до  8  пати  во текот на 24 часа, значи околу  пет до  седум пати  додека е будна. Доколку  пиете повеќе вода, бројката  лесно  се качува и  на 10 пати дневно.
Тоа практично  значи  дека имате 6  до 10 шанси   дневно  во  својот распоред  да вклучите и  малку  вежбање. Затоа,  доколку  веќе  се обидувате да се ослободите од вишокот, сторете  ги овие работи кога  одите во  тоалет. Траат  само  минута, а помагаат.
Вежбите кои  треба да ги  направите се следните:

10 склекови (доколку  не сте во  кондиција, можете и  со колениците потпрени  на под)
10 клекнувања
10 исчекори
Пресметката  е јасна- да речеме  доколку  го користите тоалетот 6 пати дневно, тоа се тогаш 60 клекнувања, склекови и  исчекори, што  е совршено. И не заборавајте- секоја, па и најмалата вежбичка се смета.Пред  да одмавнете  со  глава во  неверување, размислете за овие факти- просечна жена  оди  во тоалет  6  д

loading...