Секојдневни и лесни вежби за стегнат стомак

Loading...

Совршени и убаво обликувани стомачни мускули се сон на секоја девојка, особено пред започнувањето на летните одмори. Ви предлагаме 4 релативно лесни, но премногу ефикасни вежби кои можете да ги правите секое утро дома без да ви одземат многу време. Тие ќе активираат работата стомачните мускули, а и другите дел од телото. Одлично, нели?
Погледнете ги вежбите на линкотСовршени и уб

loading...
Loading...