СЕКС БОМБА прошета по центарот на градот со ГОЛИ ГРАДИ,на мажите им отпаднаа вилиците!

-Навистина е ладно. Во почетокот се чувствувате изложени, потоа заборавате дека сте голи,но по реакциите на луѓето се присетувате дека немате облека на себе- изјави Кели.Моделот Кели Клајн се шетала низ улиците на Лондон без маица и градник, а тестот се направи за да се испитаат реакциите на луѓето во моментот кога ќе сфатат дека горниот дел на телото е покриен само со боја,односно дека на него е само насликана маица.
За таа уметност е заслужна Сара Ашлај која поминала два часа во бојадисување на Кели.
Маицата на Кели,односно недостатокот на истата, привлекле многу повеќе внимание отколку претходниот експеримент кога отиде на прошетка со насликани панталони минатиот месец.
За помалку од 10 минути 19 странци се вртеле околу Кели да фрлат поглед на нејзината „маица”.
Погледнете го видеото:Моделот Кели Клајн се шетала низ улиците на Лондон без маица и градник, а тестот се направи за да се испитаат реакциите на луѓето во моментот кога

Пронајдете не на следниве мрежи: