Секс фетиши: Лонгорија сака да ја врзуваат, Ријана да ја камшикуваат…

Loading...

Еве што најмногу ги возбудува познатите…Познатата актерка Ева Лонгорија вели дека сака рацете да и бидат врзани во текот на сексот, а контроверзната Лејди Гага вели дека сака костими и разни одела, како и тоа дека сака да ја гризаат за време на сексот.

Ријана која е позната како девојка без влакна на јазикот, вели дека во сексот е мазохист и дека сака да ја врзуваат и камшикуваат.
Кармен Електра призна дека сака да користи играчки и помагала, а Рики Мартин вели дека сака неговиот партнер да го полева со топла вода.Познатата актерка Ева Лонгорија вели дека сака рацете да и бидат врзани во текот на сексот, а контроверзната Лејди Гага вели дека сака костими и ра

loading...
Loading...