Секс – кој не треба да се практикува!

Долго време сте биле заедно, но веќе не оди како некогаш и сте решиле да се разделите, но додека најдете повторно некој со кој би биле заедно повремено се среќавате за секс. Колку таквата одлука е паметен избор?
Постои нов тренд кај паровите кои раскинале согласно кој партнерите иако се договориле дека е подобро да раскинат, повремено одржуваат секс средби. Сексот после раскинување стана начин да се пополни времето кога некој е сам, но и да се дојде до секс кога веќе немате никој друг.
Повеќе на ТЗМ.МКДолго време сте биле заедно, но веќе не оди како некогаш и сте решиле да се р

Пронајдете не на следниве мрежи: