Секс по кавга, идеално смирување!

Loading...

Сексот како одлично решение, за некои ситни проблеми. Малку уживање можеби нема да ви ги реши пролемите но барем за миг ќе ве натера да заборавите на нив.Ова не важи за сите, но барем овие неколку проблеми можете да ги решите со партија квалитетен секс.
1. Кога не можете да заспиете
Изборот ви е секс или чај. А, за чајот мора да станувате од кревет…
2. По кавга
Партнерот ви рече дека му е жал, а вие му простивте, но тука се уште е непријатната тишина. Ништо подобро не ги решава проблемите од секс по кавга.
3. Кога сте напнати од работа
Би сакале да се извикате едно половина час, но партнерот не ви е крив за тоа што ве изнервирале на работа. Тогаш ви останува едно решение – да иницирате секс во кој вие ќе доминирате.

 
4. Кога ќе го прескокнете тренингот
Освен што ќе го надокнадите пропуштениот тренинг, хормоните кои се испуштаат за време на секс ќе ве разубават и освежат.
5. Кога партнерот ќе оди или ќе се врати од службен пат
Отсуството на саканата личност може да предизвика одлично секс-сценарио.
6. Кога ви е здодевно
Слободен ден, штотуку завршивте со ручек и не знаете што да правите? Свртете се, повлечете го и однесете го до спалната.
7. Кога ќе си купите нова долна облека
Иако не ви беа неопходни тие боксерки или гаќички од тантела, може да бидат супер иницијатива за незаборавна вечер.Ова не важи за сите, но барем овие неколку проблеми можете да ги решите со партија квалитетен секс.
1. Кога не можете да засп

loading...
Loading...