Секс поза на денот: Еротско триење

Loading...

Легнете на едната страна со поставена перница под вашата глава. Партнерот се спушта на колена веднаш позади вашата бутна коска, факајќи го нежно вашето тело.Потоа, ве подигнува во висина на неговиот пенис и ја става едната нога помеѓу вашите нозе со цел да може да влезе и пенетрира во вас. Ја спушта едната дланка на вашиот грб за подобра рамнотежа.

Оваа позиција доведува до одлична стимулација на Г-точката на вашата партнерка.
Потоа, ве подигнува во висина на неговиот пенис и ја става едната нога помеѓу вашите нозе со цел да може да влезе и пенетрира во вас. Ја спушта едн

loading...
Loading...