Секс поза на денот: Крст

„Крст“ е слична со позата „Заспана убавица“, но сепак е различна и нуди малку поинакво уживање.За разлика од заспаната убавица, во оваа поза на девојката и е прилично поудобно. Таа лежи на грбот со полусвиткани колена, а дечкото практично влегува под мостот којшто тие го создаваат.
Оваа поза не нуди особена интимност помеѓу партнерите, но затоа нетипичниот агол на пенетрација ќе понуди голема забава и задоволство.
За разлика од заспаната убав

Пронајдете не на следниве мрежи: