Секс поза на денот: Лулање на топка за пилатес!

Loading...

Доколку имате топка за пилатес, сè што треба да направите е следново: Машкото да седне на топката, потпирајќи ги стапалата на подот, а девојката да седне свртена со грб врз неговиот пенис и со расчекорени нозе. Така наместени, треба да почнат да прават кружни движења, а девојката да потскокнува.
Машкото ќе ужива да биде во улога на стол на неговата дама, а топката за пилатес ќе му овозможи флексибилно пенетрирање и обострано задоволство.
 Машкото да седне на топката, потпирајќи ги стапалата на подот, а девојката да седне свртена со грб врз неговиот пенис и со расчекорени нозе. Така н

loading...
Loading...