Секс поза на денот: Медуза

За да ја изведете „Медуза“ или Jellyfish позата подобро кондицијатa да е на ваша страна, инаку ќе се изморите за секунда.Дечкото ќе треба да клекне но и да се поткрене малку на колениците, додека девојката го опчекорува со нозете, а со рацете го прегрнува со што си обезбедува доволна стабилност. Тој, исто така, треба да ги стави рацете околу нејзината половина со што уште повеќе ќе се добие на сигурност.
Бидете трпеливи со прилагодувањето, но откако конечно ќе успеете да започнете, ќе забележите дека пенетрацијата всушност е одлична, а аголот овозможува големо уживање.Дечкото ќе треба да клекне но и да се поткрене малку на колениците, додека девојката го опчекорува со нозете, а со рацете го прегрнува со што си об

Пронајдете не на следниве мрежи: