Секс поза на денот: Мост

Можеби  изгледа  едноставна, но оваа поза бара многу мускули. Можеби  изгледа прилично едноставна, но оваа поза бара многу мускули особено кај девојката, бидејќи таа  се потпира со рацете на креветот и ја прави онаа  многу често гледана вежба во гимнастиката – Мост. Дечкото е клекнат на колена и неговата работа воопшто не е тешка.
Сепак, девојката ќе треба да има сила да не се сруши од налетот на дечкото, па кога ќе ја практикувате, момци, имајте на ум дека девојката е прилично нестабилна во тој моментМожеби  изгледа прилично едноставна, но оваа поза бара многу мускули особено кај девојката, бидејќи таа  се потпира со рацете на креветот

Пронајдете не на следниве мрежи: