Секс поза на денот: Супернова

Loading...

Сте ја пробале ли оваа поза? Ако не, сега е време за супернова промена!Партнерот нека легне на грбот, така што горниот дел од телото ќе виси ндавор од работ на душекот, во позиција што на вас ќе ви направи простор за лежење. Вие спуштете се полека со свиткани колена (стапалата ставете ги на душекот, а не на партнерот) врз вашиот партнер.
Идејата на оваа поза е за време на пенетрацијата партерот да го движи телото напред – назад, односно повремено да се спушта и повторно качува на душекот – пробајте и за секунда ќе дознаете зошто.
Партнерот нека легне на грбот, така што горниот дел од телото ќе виси ндавор од работ на душекот, во позиција што на вас ќе ви направи простор за л

loading...
Loading...