Секс поза на денот: „Танц во скут“

Loading...

Оваа поза е за палаите жени со бујна фантазија. Земете стол и натерајте го тој да седне, а вие треба да се качите одозгора. Тој нема да може да одолее на погледот и чувството кога ќе го обвиткате со целото тело.
Што е уште поважно, за разлика од „каубојката“ оваа поза ви овозможува постојано да сте блиску еден до друг.

Танцувајте со брзи движења над него. Земете стол и натерајте го тој да седне, а вие треба да се качите одозгора. Тој нема да може да одолее на погледот и чувството кога ќе го обвиткате

loading...
Loading...