Секс поза на денот: Телохранител

Телохранител е поза којашто не смеете никако да ја пропуштите доколку сексот го сфаќате како уживање, а не како обврска и навика.И двајцата партнери треба да стојат, а дечкото биде позади девојката. Благо наведнување на девојката ќе ја заврши работата за поуспешна пенетрација, а потоа само одберете ритам кој вам ви одговара. Убавата страна на оваа поза е тоа што рацете на дечкото се сосема слободни, па може да бидат на телото на девојката. Затоа, не двоумете се да ја „поминете“ девојката целосно, не пропуштајте ниту едно делче од неа.И двајцата партнери треба да стојат, а дечкото биде позади девојката. Благо наведнување на девојката ќе ја заврши работата за поуспешна пенетрација

Пронајдете не на следниве мрежи: