Секс поза на денот: Викторија

Loading...

Позата Викторија или „Победа“ е слична на онаа стандардната мисионерска поза.Разликата е во тоа што девојката којашто лежи ги крева нозете во воздух со што се формира латинската буква V.
Доколку ја сакате и практикувате стандардната мисионерска поза, ова нема да ви претставува ништо ново, односно ќе бидете на свој терен и нема да имате проблеми, трема или непријатности. Но, добро е кога партнерите ќе ја сменат обичната мисионерска поза, бидејќи монотнијата е убиец на сексот.
Разликата е во тоа што девојката којашто лежи ги крева нозете во воздух со што се формира латинската буква V.
Доколку ја сакате и практикув

loading...
Loading...