Секс поза на денот: Змеј

Loading...

Легнете на вашиот стомак со исправени раце над вашата глава. Со перница поставена под вашата половина, раширете ги нозете странично.Дозволете му на вашиот партнер да легне врз вас, потполно да се залепи до вашето тело за да може да влезе во вас.

Оваа позиција е идеална за зајакнување на вашата интимна врска.
Дозволете му на вашиот партнер да легне врз вас, потполно да се залепи до вашето тело за да може да влезе во вас.

loading...
Loading...