Секс поза на денот:Фактор Х

Кога ќе почнете во седечка позиција која е прикажана погоре, но овој пат на мека површина како кревет, тогаш партнерот ги ги држи зглобовите на жената а таа самата се  навалува надолу кон креветот меѓу неговите нозе. Погледнете внимателно во сликата, па ќе го добиете аголот како треба да се поставите за да биде сексот успешен .Во оваа поза партнерот  може да ја повлече својата партнерка кон него и да ја ниша како во лулка, иако за да го направите тоа тој  мора да биде прилично силен, а таа да му верува во потполност . Тоа е одлична вежба за доверба, и забавно да се игра со тоа.
 Кога ќе почнете во седечка позиција која е прикажана погоре, но овој пат на мека површина како кревет, тогаш партнерот

Пронајдете не на следниве мрежи: