Секс поза на денот:Грбно јавање

Loading...

Повторно, положба која е идеална за силни двојки, или оние каде што жената е малa со раст. Мажот  треба да внимава како ја крева партнерката и ја набива  на неговиот напнат пенис, за таа да се лизга, а неговата ерекција е внатре во неа.Постои и опасност во оваа поза ако партнерот има голем пенис може да е болно и да ја повреди матката на партнерката .Сепак, ако машкиот партнер  е доволно јак за да удобно ја држи неговата партнерка, тоа може да биде возбудлива позиција, бидејќи тоа е толку невообичаено. Способноста на партнерот да навлезе во партнерката е ограничена, но тој може да добие повеке да пенетрира ако неговата партнерка е потпрена со задникот на маса или на некој друг соодветен објект. Алтернативно, тој може да го држи  задникот неговата партнерка како што тој ја движи напред и назад на неговиот пенис.Повторно, положба која е идеална за силни двојки, или оние каде што жената е малa со раст. Мажот  треба да внимав

loading...
Loading...