Секс поза на денот:лулка

Loading...

Оваа поза бара  сила во нозете и бутовите. Човекот зазема позиција сквотирање, веројатно во кревет или цврста површина како на подот, и неговиот партнер, тогаш седи на него. Таа помага да се поддржи нејзината тежина со нозете и нозете, но главната сензација во оваа позиција доаѓа од нејзината способност да се движи наназад и нанапред додека пенисот на нејзиниот партнер е во неа. Тоа е исто така интересно е да се обидете со варијација каде човекот се движи  и назад, додека неговиот партнер останува, но  сепак, се движи со него, само како што тој се движи.Оваа поза бара  сила во нозете и бутовите. Човекот зазема позиција сквотирање, веројатно во кревет или цврста пов

loading...