Секс поза на денот:Прегратка на божицата

Loading...

Седејќи на работ на столот или креветот, жената овозможува нејзиниот партнер да навлегува додека тој  клекнува. Јасно е,  позицијата зависи од конфорот, па можеби ќе треба да се прилагоди на висината на  жената,пред да бидете во можност да навлезете. Тој, исто така може да  стави некои перници под колената за удобност. Kога ке навлезе  внатре во неа, тој може да ја прифати  цврсто така што таа ке ги обвитка  нозете околу неговиот грб. Со држењето нејзиниот партнер може да продре длабоко во неа, и тој има контрола на брзината и ритамот на сексот.Седејќи на работ на столот или креветот, жената овозможува нејзиниот партнер да навлегува додека тој  клекнува. Ј

loading...