Секс поза на денот:Шкорпија

Loading...

Една необична позиција која може да понуди нови и можеби малку необични сензации. Жената лежи на грбот, со нозете напред,ако човекот кој пенетрира е во обратна насока. Таа потоа ги става нозете на неговиот грб, и тој може да се задржува на подлактиците.Пенетрирањето не е лесно, па машкиот партнер може да се обиде да прави кружни движења на неговата карлица, или тој може да го држи  неговиот пенис во својата рака и да се движи околу вагината на партнерката и  да ја стимулира партнерката, додека е во нејзината вагина. Уште една возбудлива работа е дека мажот и жената не може да се видат,што додава нова димензија за секс, а таа може да го изненади со неочекувана милување на неговите тестиси, нозете или грбот.Една необична позиција која може да понуди нови и можеби малку необични сензации. Жената лежи на грбот, со нозете напр

loading...
Loading...