Секс поза на денот:Стол

Да уживаат во оваа позиција треба да бидат седнати на цврста подлога – кревет,ќе се мрдаат премногу и може да не биде во можност да останат исправени. Мажот седи како што е прикажано, ги држи нозете зад колената, така што тој формира стабилна основа за неговата партнерка да седне на него. Себеси се прави како основа со налик на стол, сместувајки ја неа така да може слободно да се движи,, земајќи го неговиот пенис во вагината, како што таа самата се навалува кон него. Во оваа позиција, или тој или таа може да се движи, но тоа е добра идеја да се одлучи кој  ќесе движи, бидејќи ако двајцатасе обидат да се движат несинхронизирано, работите може да се посложнат и да не може да уживаат потполно.Машкиот партнер во оваа поза има лесен пристап до градите на неговиата партнерка така да за цело време на водењето љубов може да се милуваат и бакнуваат.Да уживаат во оваа позиција треба да бидат седнати на цврста подлога – кревет,ќе се мрдаат премногу и може да не биде

Пронајдете не на следниве мрежи: