Секс пози кои одговараат со вашиот хороскопски знак

Loading...

Овен
За возбидливите Овни сексот е авантура во која мора ра има малку зачини. Нека жената лежи на ивицата од креветот така што до струкот ќе биде на кревет а другиот дел ќе виси преку ивицата.  Мажот е зад неа и клекнува на подот, се потпира со рацете на нејзините колкови и ја диктира играта.
Бик
Позата „ножички“ е идеална за овој знак. Мажот лежи на грб, едната нога му е испружена а другара со свиткано колено како да се сонча. Жената седи врз него  е едната ногата ја става помеѓу неговите бедра.
Близнаци
Доги стил е одличен за Близнаците. Жената клекнува на креветот со главата и градите на кревет а со рацете е потпрена на стол, мажот е зад неа.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
За возбидливите Овни сексот е авантура во која мора ра има

loading...