Секс скандал ја потресе Струмица

Loading...

Додека нејзиниот сопруг кој вообичаено бил на работа тој период, неговата сопруга била во прегратките на нивниот сосед. Д.М. и Р.М. биле во брак само 6 месеци, но сеуште не се знае колку често се случувало ова неверство. Факт е дека се повеќе се случуваат вакви неверства во Македонија. На што ли се должи сето тоа?
извор: onion.mkДодека нејзиниот сопруг кој вообичаено бил на работа тој период, неговата сопруга била во прегратките на нивниот сосед

loading...