СЕКС-СКАНДАЛ ПОМЕЃУ МИРОСЛАВ И БРЕНА: Прашајте ја како беше…

Откако е откриено дека Мирослав Илиќ се обидел да ја силува Лепа Брена во средината на 80-тите години во хотелот „Славија“, се огласи пејачот кој оваа негова монструозна постапка му е смешна.Имено, тој изјавил за српски Курир иронично и со посмев порачал дека за случувањето треба да ѝ се обратат на Лепа Брена за подетално да раскаже што се случило на таа кобна ноќ.
„Ха, ха, ха, ма пуштете го тоа, ве молам. Нема тоа да го коментирам, повикајте ја Брена и тие ваши извори и нека ви објаснат убаво како беше“, рекол пејалот без да престане да се смее. 
На Брена сигурно ова не ѝ е смешно, веројатно не ѝ е пријатно што на виделина излезе нешто што го криела повеќе од три децении. Сопственичката на Гранд моментално се наоѓа на одмор во Хрватска и нејзиниот мобилен телефон бил исклучен кога новинарите на српски Курир ја барале.
За потсетување, по една прослава во хотелот „Славија“ во средината на 80-тите пијаниот Мирослав Илиќ упаднал во собата на Лепа Брена и почнал да ја напаѓа, сакајќи да има секс со неа. Имено, тој изјавил за српски Курир иронично и со посмев порачал дека за случувањето треба да ѝ се обратат на Лепа Брена за подетално да раскаже што

Пронајдете не на следниве мрежи: