Секс во авион: Стјуардеси облечени како француски собарки

Loading...

Кинеската авио-компанија „Спринг Аирланс“ воведе нови униформи, па така стјуардите се облечени како батлери, а стјуардесите како француски собарки. 
Некој во Кина се задоволни со оваа промена и некој велат дека ги потсетува на јапонски ресторант, други пак мислат дека ова е погрешен начин за промоција.

Оваа промоција е претерана и некои луѓе велат дека авио-компанијата треба да прувлече со ниски цени и добра услуга а не вака.
Исто така, постои загриженост и дека новите униформи може да се одразат на услугата, односно тешко ќе им биде на стјуардесите со пуштена коса и на високи потпетици.Кинеската авио-компанија „Спринг Аирланс“ воведе нови униформи, па така стјуардите се облечени како батлер

loading...