Секси мама Мараја Ќери спремна за плажа

Loading...

Иако во текот на својата бременост покачила 35 килограми, 44 годишната пејачка Мараја Кери спремна е за плажа, а тоа го покажува и оваа фотографија, која ја споделила со своите фанови на Твитер.
Може да се каже дека годините ништо не и можат, а младите девојки можат да и позавидат.
Иако во текот на својата бременост покачила 35 килограми, 44 годишната пејачка Мараја Кери спремна е за плажа, а тоа г

loading...
Loading...