Сексот со поранешната љубов е добар за здравјето

Loading...

Сексот со поранешниот партнер е добар за нашата здравствена состојба.Сексот со поранешниот партнер е добар за нашата здравствена состојба.
Според најновите истражувања на Универзитетот во Аризона се покажало дека сексот со поранешниот партнер позитивно влијае на нашата здравствена состојба. Ова истражување е спроведено во соработка со 137 лица, кои одговарале на прашањето „колку пати воделе љубов со поранешниот партнер“ со која се разделени процентот на оние што останале во контакт со поранешните партнери бил прилично изненадувачки и тоа 82%, а 21% од нив одговориле дека освен одржување на контакт, имале и секс.
Повеќе на ТЗМ.МКСексот со поранешниот партнер е добар за нашата здравствена состојба.
Според најн

loading...
Loading...