Сексуални прекршоци поради кои ќе завршите во затвор

Loading...

Ширум светот можете да се најдете позади решетки заради работи за кои сте биле сигурни дека се само безопасна забава. Соединетите Арапски Емирати
Во Дубаи било какво покажување на емоциите, дури и бакнеж во образ, ќе ве чини 10 дена во затвор, двајцата!
Уругвај
Ако ве фатат со туѓа жена во кревет, законот допушта нејзиниот маж двајцата да ве убие. Или да ве кастрира, а нејзе да и го отсече носот.
Јута
Како и во повеќето земји илегално е да се ожените со блиска роднина. Но овде, само пред староста од 65 години (или 55, ако се докаже дека и двете страни се неплодни).

Шпанија
Во секој случај посигурно ви е да го испиете коктелот „Sex on the beach“, отколку да го практикувате. Во Шпанија „игрите“ на плажа се забранети и можат да ве чинат и до 75.000 евра.
Можете да поседувате максимум шест вибратори – фиоката полна со секси играчки се смета за прекршок, кој ќе ве чини до 4.000 долари и/или затворска казна до една година.
Лондон
Секс на паркиран мотор?! Не, не. Исто така, не нудете им секс на непознати жени, бидејќи тоа ќе ве однесе директно во затвор, а можете да очекувате и казна од 250 долари.
Флинт – Мичиген
Прениско носење на пантолани, каде на погледите им е изложена вашата долна облека, ќе „заработите“ стотина дена во затвор и парична казна од 500 долари.
Шведска
Во кабините за фотографирање е забрането сликање на целото тело, но до струкот, дури и во топлес – нема потреба.

Калифорнија
Противзаконско е било кој од партнерите да доживее оргазам пред другиот – за време на предиграта. Совршен изговор предиграта да се прескокне и веднаш да се „фрлите на работа“.
Во Будимпешта е дозволен сексот само во мрак. Дури и со вашиот дом, со сопствената сопруга.
Вирџинија
Не изневерувајте! Прељубата освен гневот од жената ќе ви донесе и казна од 250 долари.
И за крај нешто навистина болно
Луизијана
Некрофилијата (општење со мртви тела) е легална. Соединетите Арапски Емирати
Во Дубаи било какво покажување на емоциите, дури и бакнеж во образ, ќе ве чини 10 дена во зат

loading...
Loading...