Селма Бајрами веќе со денови не спие: Многу е потресена од еден немил настан!

Loading...

Една од најпопуларните пејачки од Босна и Херцеговина, многу е потресена од она што се случи оваа недела, каде под ужасни околности загинаа четири момчиња. Таа вели дека била толку вознемирена и многу ноќи не спиела, што може и да се разбере, со оглед на тоа дека и самата од неодамна стана мајка.
-“Да даде Господ живи да ги закопаат! Не можам да си дојдам на себе, не спијам откако монструмите го убија сиромашкото дете (Боже, зошто им даваш деца на вакви животни???“ – напиша Селма на нејзиниот Фејсбук профил.
Да потсетиме, настанот кој се случи пред неколку дена и кој ја шокираше цела Босанска јавност, а и целиот регион, е монструозното убиство на четири годишно момче од Хаџиќ, каде што семејството, предводено од очувот му нанесло тешки телесни повреди, што било причина да почине.

Стискајќи му ги гениталиите со клешти, удирајќи го со ремен, со тупаници, гушење со крпа во устата за да не се слушне врескањето на детето. Сето тоа беше направено на четири годишно момче, ниту криво, ниту пак должно, поради тоа што очувот не сакал да го нарекува „тато“ и бидејќи личело на неговиот татко.
Пејачката Селма го осудува овој суров чин и како што таа откри, не спиела ноќе поради тоа што се случило. Сигурно не е единствена која е згрозена од овој трагичен настан.Таа вели дека била толку вознемирена и многу ноќи не спиела, што може и да се разбере, со оглед на тоа дека и самата од неодамна стана мајка.

loading...
Loading...