Семејна расправија пред камера: Жено, ти да не се дрогираш?

Loading...

Семејна расправија пред камера: Жено, ти да не се дрогираш?Во Ѕвездите на Гранд Марија Шерифовиќ ја праша мајка си, Верица Шерифовиќ дали се дрогира, а таа бараше од неа јавно да и се извини.
Тие се скара околу пеењето на една кандидатка, на Верица не и се допадна, а Марија ја праша, па добро жено ти се дрогираш ли? 
Мајка и лута побара од неа да и се извини.Во Ѕвездите на Гранд Марија Шерифовиќ ја праша мајка си, Верица Шерифовиќ дали се дрогира, а таа бараше од неа јавно да и се извини.
Тие се

loading...