Сергеј Четковиќ: „Се надевам ќе влезам во финалето на Евровизија“

Loading...

Годинешниот претставник Сергеј Четковиќ очекува дека ќе ја однесе Црна Гора во евровизиското финале. На големо се зборува за црногорскиот претставник на песна на Евровизија, кој по мислењето на многумина одамна требаше да се најде на големата евровизиска бина.
Пејачот Сергеј Четковиќ секогаш скромен, насмеан и позитивен за себе никогаш не зборува во суперлатив, бидејќи смета дека тоа не е доблест на еден човек.
„Јас себе не би се воздигнувал до таа мера, бидејќи сметам дека и претходните претставници од Црна Гора одлично ја работеа својата работа. Ова можеби ќе биде поинаква песна од оние кои веќе биле и се надевам дека барем ќе влезам во финалето“ – рекол Сергеј.

Околу изгледот на сцената тој рекол дека ќе се потрудат да бидат модерни и едноставни. Воедно пејачот признал дека му е жал што Србија се откажала од натпреварувањето. На големо се зборува за црногорскиот претставник на песна на Евровизија, кој по мислењето на многумина одамна требаше да се најде на големата евров

loading...
Loading...