Пулс24 шест месеци на прво место

Loading...

Почитувани, ни претставува посебна чест и задоволство да објавиме дека пред точно 6 месеци Пулс24 стана сајт број 1 во Македонија и сеуште успешно се одржува на врвот.
Во меѓувреме имаше и сеуште се случуваат големи поместувања низ првите 10 позиции. Така од крајот на април на второ место се наоѓа порталот Мотика, а агрегаторот Грид падна на 3 место. Сител телевизија чиј што портал беше на трето место сега се наоѓа на 6то место позади Прес24 и Црнобело.
Time.mk кој неколку години по ред беше не прикосновен на прво место сега веќе го нема во првите 10.
Пулс24 продолжува и понатаму со исто темпо, да ве информира и забавува.
Следете го пулсот, имаме уште многу што да кажеме.
Почитувани, ни претставува посебна чест и задоволство да објавиме дека пред точно 6 месеци Пулс24 стана сајт број 1 во

loading...
Loading...