Шест знаци дека е геј

Loading...

Може да биде страшно и исклучително чудно воопшто да помислите дека човекот кој го сакате можеби е заљубен во друг маж, но прочитајте ги овие знаци и откријте ја вистината.Ако вашиот избраник ги прави сите работи од овој список, тогаш тоа е причина да се загрижите.
1. Редовно оди во теретана, но нема мускули
Твоето момче веќе неколку месеци редовно оди во теретана, но сеуште не му се обликувани мускулите. Прашајте го дали може да дојдете со него.
Ако отсечно одбие, тоа може да значи дека воопшто не оди во теретана, туку се гледа со друг или оди за да ги гледа другите како вежбаат (вклучувајќи мажи, бидејќи тие се поредовни во теретаните од жените).
2. Ја сака Бијонсе повеќе од вас
Немојте погрешно да ме сфатите, Бијонсе е навистина многу згодна и сон на секој хетеросексуалец, меѓутоа ако вашиот партнер ги пее нејзините песни додека се тушира, ова може да биде знак дека е геј.

3. Има поубав стил од вашиот
Секој геј маж води сметка за својот изглед. Ако вашето момче обожава да носи тесна гардероба и секогаш е во тренд можеби е геј…Доколку и вам ви помага да го изберете фустанот кој е „ин“, тоа значи дека ја прати и високата женска мода, подразмислете.
4. Избегнува дискусии за религија
Не се сетивте досега дека нема многу религии кои ја подржуваат хомосексуалноста.

5. На интернет е по цела ноќ
Можно е во тие доцни часови да гледа филмови за возрасни и тоа да се токму геј филмови. Прегледајте ја „историјата“ на неговиот компјутер, можеби не е толку паметен да ја избрише.
6. Има чудни сексуални барања
Чудни сексуални барања како „тројка“ со друг маж, може да значи дека е геј. Било да е така или не, вие немојте да правите во кревет нешто што не ви е пријатно. Ако вашиот избраник ги прави сите работи од овој список, тогаш тоа е причина да се загрижите.
1. Редовно оди во теретана, но нема м

loading...
Loading...