Сеуште постојат луѓе: Непозната жена им дала 5.000$ бакшиш на келнерките во еден ресторан!

Loading...

Во текот на викендот, три келнерки од еден ресторан во Каледонија добиваат по 5.000$ од анонимна жена, а две од нив дури и не ја служеле нејзината маса.Девојките имале доста тешкотии во плаќањето на сметките и секојдневно дискутирале за тоа се додека не им се доближил клиентот со чековите. Тие биле шокирани.
„Сакам да ги земете овие пари кои ќе ви помогнат во школувањето и во се друго во животот.“- им кажала жената. „Земете ги и ставете ги во џебот. Бог ме испрати тука да ви помогнам“.
Mладите девојки се многу благодарни за ова добро дело. Оваа жена им ги спаси нивните животи.Девојките имале доста тешкотии во плаќањето на сметките и секојдневно дискутирале за тоа се додека не им се доближил клиентот со чековите. Тие биле

loading...
Loading...